Sundaydle

Sundaydle Drive #187, Answers

July 7, 2026 · Every play and the right answer for this drive. See the full deck and how far you marched it.

The plays

  1. 1
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in rushing yards in 2020?

    Answer: Cam Akers

  2. 2
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more receiving touchdowns in 2016?

    Answer: Doug Baldwin

  3. 3
    Who Am I?· Who Am I?

    A wide receiver drafted in 2021. · Drafted in round 3 (#77 overall). · Played college football at Tennessee. · Currently lines up for the Bills.

    Answer: Josh Palmer

  4. 4
    Quick MC· NFL Record

    Which tight end was selected to a record 14 Pro Bowls?

    Answer: Tony Gonzalez

  5. 5
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by receiving yards in 2022

    Answer: Amon-Ra St. Brown → Mike Williams → DeAndre Carter → Hunter Henry

  6. 6
    Quick MC· Odd One Out

    Which one does NOT play for the Colts?

    Answer: Kyle Pitts

  7. 7
    Quick MC· Draft Steal

    Which versatile linebacker did the Broncos steal in the 12th round of the 1983 draft?

    Answer: Karl Mecklenburg

  8. 8
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more rushing touchdowns in 2018?

    Answer: Nick Chubb

  9. 9
    Who Am I?· Who Am I?

    A tight end drafted in 2017. · A first-round pick, #23 overall. · Played college football at Mississippi. · Currently lines up for the Broncos.

    Answer: Evan Engram

  10. 10
    Quick MC· Odd One Out

    Which one is NOT a wide receiver?

    Answer: Tua Tagovailoa

  11. 11
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by passing touchdowns in 2018

    Answer: Patrick Mahomes → Andrew Luck → Carson Wentz → Ryan Tannehill

  12. 12
    Quick MC· NFL Record

    Which team lost a record four straight Super Bowls?

    Answer: Buffalo Bills

  13. 13
    Quick MC· Iconic Moment

    Who made 'The Catch' from Joe Montana in the 1981 NFC title game?

    Answer: Dwight Clark

  14. 14
    Quick MC· Draft Steal

    Which Navy quarterback and Heisman winner did the Cowboys stash in the 10th round of the 1964 draft?

    Answer: Roger Staubach