Sundaydle

Sundaydle Drive #197, Answers

July 17, 2026 · Every play and the right answer for this drive. See the full deck and how far you marched it.

The plays

  1. 1
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in carries in 2020?

    Answer: Ronald Jones

  2. 2
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more rushing touchdowns in 2022?

    Answer: Latavius Murray

  3. 3
    Who Am I?· Who Am I?

    A wide receiver drafted in 2020. · Drafted in round 2 (#33 overall). · Played college football at Clemson. · Currently lines up for the Bengals.

    Answer: Tee Higgins

  4. 4
    Quick MC· Rivalry

    The brutal 1967 'Ice Bowl' NFL Championship, played at minus-13 at Lambeau, pitted the Packers against which team?

    Answer: Cowboys

  5. 5
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by rushing yards in 2019

    Answer: Devonta Freeman → Damien Williams → LeSean McCoy → Rashaad Penny

  6. 6
    Quick MC· Odd One Out

    Which one is NOT a quarterback?

    Answer: Olamide Zaccheaus

  7. 7
    Quick MC· Nickname

    Which two-sport star was known simply as 'Bo'?

    Answer: Bo Jackson

  8. 8
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more rushing yards in 2024?

    Answer: Zach Charbonnet

  9. 9
    Who Am I?· Who Am I?

    A running back drafted in 2017. · Drafted in round 3 (#67 overall). · Played college football at Tennessee. · Currently lines up for the Saints.

    Answer: Alvin Kamara

  10. 10
    Quick MC· Odd One Out

    Which one is NOT a running back?

    Answer: Jameson Williams

  11. 11
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by rushing yards in 2024

    Answer: Alvin Kamara → Jerome Ford → Jaylen Warren → Isiah Pacheco

  12. 12
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in passing touchdowns in 2022?

    Answer: Patrick Mahomes

  13. 13
    Quick MC· Iconic Moment

    Which Cowboys tight end dropped a wide-open touchdown pass in Super Bowl XIII?

    Answer: Jackie Smith

  14. 14
    Quick MC· Blockbuster Trade

    On draft day 2022 the Titans stunned everyone by trading receiver A.J. Brown for the No. 18 pick to which team?

    Answer: Philadelphia Eagles