Sundaydle

Sundaydle Drive #215, Answers

August 4, 2026 · Every play and the right answer for this drive. See the full deck and how far you marched it.

The plays

  1. 1
    Quick MC· Nickname

    Which Colts legend was 'The Golden Arm'?

    Answer: Johnny Unitas

  2. 2
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more passing touchdowns in 2025?

    Answer: Cam Ward

  3. 3
    Who Am I?· Who Am I?

    A tight end drafted in 2021. · A first-round pick, #4 overall. · Played college football at Florida. · Currently lines up for the Falcons.

    Answer: Kyle Pitts

  4. 4
    Quick MC· Odd One Out

    Which one does NOT play in the NFC West?

    Answer: KaVontae Turpin

  5. 5
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by receiving yards in 2016

    Answer: T.Y. Hilton → Kyle Rudolph → J.J. Nelson → Hunter Henry

  6. 6
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in passing yards in 2017?

    Answer: Philip Rivers

  7. 7
    Quick MC· Nickname

    Which bruising running back has been called 'King Henry'?

    Answer: Derrick Henry

  8. 8
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more receiving yards in 2024?

    Answer: George Kittle

  9. 9
    Who Am I?· Who Am I?

    A running back drafted in 2023. · A first-round pick, #8 overall. · Played college football at Texas. · Currently lines up for the Falcons.

    Answer: Bijan Robinson

  10. 10
    Quick MC· Odd One Out

    Which one does NOT play for the Jets?

    Answer: Xavier Worthy

  11. 11
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by rushing touchdowns in 2017

    Answer: Todd Gurley → Kareem Hunt → Tevin Coleman → Jamaal Williams

  12. 12
    Quick MC· NFL Record

    Who caught a pass in a record 274 consecutive games?

    Answer: Jerry Rice

  13. 13
    Quick MC· Draft Steal

    Which seventh-round Patriots pick became a Super Bowl LIII MVP?

    Answer: Julian Edelman

  14. 14
    Quick MC· NFL Record

    Who played a record 26 seasons in pro football?

    Answer: George Blanda