Sundaydle

Sundaydle Drive #264, Answers

Classic rules · 4–20 yards per correct play

September 22, 2026 · Every play and the right answer for this drive. See the full deck and how far you marched it.

The plays

  1. 1
    Quick MC· Nickname

    Which Hall of Fame running back was 'Sweetness'?

    Answer: Walter Payton

  2. 2
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more passing touchdowns in 2022?

    Answer: Jalen Hurts

  3. 3
    Who Am I?· Who Am I?

    A tight end drafted in 2017. · Drafted in round 3 (#100 overall). · Played college football at Florida International. · Currently lines up for the Steelers.

    Answer: Jonnu Smith

  4. 4
    Quick MC· Odd One Out

    Which one is NOT a quarterback?

    Answer: Darius Slayton

  5. 5
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by catches in 2025

    Answer: DeVonta Smith → Jameson Williams → Rome Odunze → Jordan Addison

  6. 6
    Quick MC· Draft Steal

    Which undrafted offensive tackle signed by the Bills in 2004 became a nine-time Pro Bowler?

    Answer: Jason Peters

  7. 7
    Quick MC· Odd One Out

    Which one is NOT a wide receiver?

    Answer: Sam Darnold

  8. 8
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more catches in 2024?

    Answer: Cooper Kupp

  9. 9
    Who Am I?· Who Am I?

    A tight end drafted in 2024. · Drafted in round 4 (#121 overall). · Played college football at Michigan. · Currently lines up for the Seahawks.

    Answer: AJ Barner

  10. 10
    Quick MC· NFL Record

    Who set the record for consecutive games with a touchdown pass, at 54?

    Answer: Drew Brees

  11. 11
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by passing yards in 2022

    Answer: Jared Goff → Aaron Rodgers → Mac Jones → Jacoby Brissett

  12. 12
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in receiving yards in 2018?

    Answer: DeAndre Hopkins

  13. 13
    Quick MC· Nickname

    Which physical Giants tight end was nicknamed 'Rambo' as a rookie?

    Answer: Mark Bavaro

  14. 14
    Quick MC· Rivalry

    The Seahawks had a heated 'Legion of Boom'-era rivalry with which team?

    Answer: San Francisco 49ers