Sundaydle

Sundaydle Drive #298, Answers

October 26, 2026 · Every play and the right answer for this drive. See the full deck and how far you marched it.

The plays

  1. 1
    Quick MC· Draft Steal

    Which undrafted offensive tackle signed by the Bills in 2004 became a nine-time Pro Bowler?

    Answer: Jason Peters

  2. 2
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more rushing touchdowns in 2016?

    Answer: LeSean McCoy

  3. 3
    Who Am I?· Who Am I?

    A tight end drafted in 2019. · Drafted in round 3 (#96 overall). · Played college football at Mississippi. · Currently lines up for the Bills.

    Answer: Dawson Knox

  4. 4
    Quick MC· Odd One Out

    Which one does NOT play for the Browns?

    Answer: Tyler Warren

  5. 5
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by rushing yards in 2023

    Answer: Travis Etienne → Devin Singletary → Austin Ekeler → Dameon Pierce

  6. 6
    Quick MC· Iconic Moment

    Which receiver pulled a Sharpie out of his sock to autograph the ball after a 2002 Monday night touchdown?

    Answer: Terrell Owens

  7. 7
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in passing touchdowns in 2022?

    Answer: Patrick Mahomes

  8. 8
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more receiving yards in 2023?

    Answer: Josh Reynolds

  9. 9
    Who Am I?· Who Am I?

    A running back drafted in 2025. · A first-round pick, #6 overall. · Played college football at Boise St.. · Currently lines up for the Raiders.

    Answer: Ashton Jeanty

  10. 10
    Quick MC· Iconic Moment

    Which running back set the NFL single-game rushing record with 296 yards as a rookie in 2007?

    Answer: Adrian Peterson

  11. 11
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by passing touchdowns in 2019

    Answer: Jameis Winston → Philip Rivers → Josh Allen → Case Keenum

  12. 12
    Quick MC· Super Bowl

    David Tyree's 'Helmet Catch' helped the Giants upset which undefeated team?

    Answer: New England Patriots

  13. 13
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in rushing yards in 2025?

    Answer: Emanuel Wilson

  14. 14
    Quick MC· Nickname

    Which Washington passing pioneer was 'Slingin' Sammy'?

    Answer: Sammy Baugh