Sundaydle

Sundaydle Drive #217, Answers

August 6, 2026 · Every play and the right answer for this drive. See the full deck and how far you marched it.

The plays

  1. 1
    Quick MC· Iconic Moment

    Joe Namath guaranteed a win in Super Bowl III, then the Jets shocked which heavy favorite?

    Answer: Baltimore Colts

  2. 2
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more passing touchdowns in 2025?

    Answer: Aaron Rodgers

  3. 3
    Who Am I?· Who Am I?

    A quarterback drafted in 2024. · A first-round pick, #10 overall. · Played college football at Michigan. · Currently lines up for the Vikings.

    Answer: J.J. McCarthy

  4. 4
    Quick MC· NFL First

    Who won the very first AP NFL Most Valuable Player award in 1957?

    Answer: Jim Brown

  5. 5
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in passing touchdowns in 2019?

    Answer: Lamar Jackson

  6. 6
    Quick MC· Nickname

    Which ferocious Eagles safety played under the nickname 'Weapon X'?

    Answer: Brian Dawkins

  7. 7
    Quick MC· Odd One Out

    Which one does NOT play for the Steelers?

    Answer: Breece Hall

  8. 8
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more receiving touchdowns in 2016?

    Answer: Dwayne Allen

  9. 9
    Who Am I?· Who Am I?

    A wide receiver drafted in 2017. · Drafted in round 4 (#118 overall). · Played college football at North Carolina. · Currently lines up for the Patriots.

    Answer: Mack Hollins

  10. 10
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in catches in 2017?

    Answer: Doug Baldwin

  11. 11
    Quick MC· Draft Steal

    Which undrafted center became the Colts' anchor and won Super Bowl XLI snapping to Peyton Manning?

    Answer: Jeff Saturday

  12. 12
    Quick MC· Draft Steal

    Which receiver did the Vikings steal in the fifth round of the 2015 draft, 146th overall out of Maryland?

    Answer: Stefon Diggs

  13. 13
    Quick MC· NFL Record

    Who holds the NFL record for most career rushing attempts, with 4,409?

    Answer: Emmitt Smith

  14. 14
    Quick MC· Odd One Out

    Which one does NOT play in the AFC North?

    Answer: Ray Davis