Sundaydle

Sundaydle Drive #218, Answers

August 7, 2026 · Every play and the right answer for this drive. See the full deck and how far you marched it.

The plays

  1. 1
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in rushing yards in 2018?

    Answer: Adrian Peterson

  2. 2
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more catches in 2024?

    Answer: Darnell Mooney

  3. 3
    Who Am I?· Who Am I?

    A wide receiver drafted in 2017. · Drafted in round 3 (#69 overall). · Played college football at Eastern Washington. · Currently lines up for the Seahawks.

    Answer: Cooper Kupp

  4. 4
    Quick MC· Odd One Out

    Which one is NOT a wide receiver?

    Answer: Jake Tonges

  5. 5
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by receiving touchdowns in 2019

    Answer: Jared Cook → DK Metcalf → Stefon Diggs → Mike Gesicki

  6. 6
    Quick MC· Top Dog

    Who led these four in passing touchdowns in 2021?

    Answer: Carson Wentz

  7. 7
    Quick MC· Iconic Moment

    The 1958 'Greatest Game Ever Played,' the first sudden-death championship, was won by which team?

    Answer: Baltimore Colts

  8. 8
    Higher / Lower· Higher or Lower

    Who had more carries in 2017?

    Answer: Dion Lewis

  9. 9
    Who Am I?· Who Am I?

    A running back drafted in 2017. · Drafted in round 3 (#105 overall). · Played college football at Pittsburgh. · Currently lines up for the Cardinals.

    Answer: James Conner

  10. 10
    Quick MC· Odd One Out

    Which one does NOT play for the Colts?

    Answer: David Montgomery

  11. 11
    Rank 'Em· Rank 'Em

    Rank these by carries in 2024

    Answer: Jonathan Taylor → Joe Mixon → Bucky Irving → J.K. Dobbins

  12. 12
    Quick MC· Draft Steal

    Which future MVP QB slid all the way to the Packers at #24 in the 2005 draft?

    Answer: Aaron Rodgers

  13. 13
    Quick MC· Iconic Moment

    Which 335-pound defensive lineman lined up at fullback and scored a touchdown in Super Bowl XX?

    Answer: William 'Refrigerator' Perry

  14. 14
    Quick MC· Nickname

    Which shutdown corner and return man was known as 'Neon Deion'?

    Answer: Deion Sanders